Mustafa Necati İlkokulu
BOSTANİÇİ MAH. 5112. SK. MUSTAFA NECATİ İLK VE ORTAOKULU BLOK NO: 10 İPEKYOLU / VAN
05055819800

VİZYON

Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, Özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

MİSYON

Herkesin destek olduğu, Her öğrencinin başardığı, Her çağdaş uygulamaya önderlik eden, Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, örnek bir okul olmak

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Tam Gün Eğitim

Kalorifer ( Doğalgaz )

Öğretmen ve öğrenci servisimiz bulunmamaktadır.

İl Merkezine Uzaklığı 4 Km

Bostaniçi Beldesi Gündoğdu Serhat Mahallesi Menekşe Sokak İpekyolu/VAN

Sportif Etkinlikler

Futbol : Yıldızlar kategorisinde Van 2.liğimiz vardır. Hentbol : Bir öğrencimiz kendi kilosunda derece yapmıştır. Atletizm Özel eğitim kademesinde 2 öğrencimiz madalya kazanmıştır. Ayrıca okuliçi Futbol, Masa Tenisi, Survivor vb. turnuva ve etkinlikler yapılmaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

2016 Yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 2017 Yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 2018 Yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı,